Huishoudelijke mededeling.

STEKKER ERUIT NA DRIE JAAR

Beste leden,

Helaas moeten we jullie meedelen dat Emiel Lensink en Ik (Don Voorburg) er na drie jaar de stekker uittrekken. Op dit moment hebben we er simpelweg de tijd niet meer voor om alles in goede banen te leiden.

We hebben er “al zeg ik het zelf” een mooie fotowedstrijd pagina van gemaakt. We hebben in de 3 jaar honderden workshops verloot, veel workshops gedaan, veel gesponsorde prijzen weg gegeven en mooie bedragen kunnen doneren aan Kika en stichting Westlands hoop

Hier is erg veel tijd ingaan zitten voor mij maar ook voor Emiel waar ik dit allemaal niet zonder had kunnen doen en hem in het bijzonder dankbaar voor ben.

De wedstrijd pagina heeft ruim 1500 leden en veel deden wekelijks mee. Het doet me dan ook pijn om ervan af te zien. Maar voor nu past het niet in het dagelijkse leven.

Tot nader order stoppen wij dus met de wedstrijden. De Facebook groep Mooistefotos TIPS laten we actief.

Ik wil met name Emiel bedanken voor zijn vriendschap en samenwerking.

Daarnaast zijn partner en medebebeheerder Maayke’s Photography (Maayke Lensink) en uiteraard mijn partner en medebeheerder Sabrina Vd Gaag

Ook de nu actieve beheerders Anna Stelloo Photography, Marion Verhaaf, Lisa Kompier en Stephan Scheffer wil ik bedanken.

Daarnaast uiteraard iedereen die wat heeft betekend voor Mooistefotos en alle organisaties waar we mee hebben samengewerkt.

Iedereen bedankt voor de deelname en medewerking

Wie weet tot de volgende keer.

Don